Te astept la TeCOMM Cluj

Săptămâna viitoare (21 -22 octombrie) voi susține la Cluj două workshop-uri în cadrul conferinței TeCOMM dedicată în totalitate industriei de eCommerce din România. Deoarece motto-ul acestei ediții este “Power to the Customers“, am ales să vorbesc despre importanța clienților atunci când facem campaniile de email marketing și cum își pot adapta brandurile comunicarea pe acest canal.

În workshop-ul intitulat “Clientul tău, elementul central din strategia de Email Marketing” voi da sfaturi concrete privind implementarea cu succes a unei strategii de email marketing unde clienții sunt puși pe primul loc. De asemenea, voi vorbi despre Marketing Automation în eCommerce și cum poți transmite mesajul potrivit la timpul potrivit către persoana potrivită.

În cadrul conferinței vor fi prezenți atât speakeri internaționali, cât și din România, și vor vorbi despre tot ce ține de eCommerce: ce determină succesul magazinelor online, mobile eCommerce, serviciile de curierat, analiza datelor, afiliere, online marketing, etc. Detalii complete despre speakeri și agendă sunt disponibile pe site-ul dedicat evenimentului.

Daca nu ai încă bilet și vrei să ajungi la această conferință, codul TeCEugen25 iți oferă un discount de 25% la achiziția oricărui bilet.

La Cluj am fost de două ori până acum. În ambele dăți în interes de serviciu și în ambele dăți am vazut Clujul doar din taxi-ul care m-a dus de la aeroport la sediul clientului și înapoi. Cu toate că nici de data aceasta nu voi avea mult timp pentru vizitarea orașului (am auzit că e foarte frumos), poți să îmi recomanzi top 3 obiective pe lista de “don’t miss”?

2 comentarii

  1. Vlad Filip   •  

    Pai si ce treaba are “DIGITAL TRAVEL FORUM” cu email marketing’ul, cred ca ai gresit conferinta :))

    • Eugen Potlog   •     Author

      Digital Travel Forum este o subconferinta in cadrul TeCOMM dedicata celor din industria de travel (tot oameni din digital si online). Unul din cele doua workshop-uri este in cadrul acestui eveniment. Celalalt este in cadrul TeCOMM in a doua zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *